• Program


    Diszkó van a Piskóta Viskóban - Rutkai Bori Banda tavaszi vitamindús gyerekkoncertje

    Diszkó van a Piskóta Viskóban - Rutkai Bori Banda tavaszi vitamindús gyerekkoncertje

    A Rutkai Bori Banda tavaszi, vitamindús gyerekkoncertje
    Vitamindús gyerekdiszkó az egész családnak!
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. április 14. szombat, 11:00

    A Rutkai Bori Banda egy nagy tavaszi táncoldába várja a kedves közönséget. Szinte hihetetlen, hogy már három nagylemezről lehet válogatni a funky-san, bulisan lüktető nótákat. Kiapadhatatlan repertoár olyan mesesztárokkal, mint Rizibizi bácsi és kedves felesége, a sztreccs bekecsben táncoló Rizibizi néni vagy az Űrdöngölők, akik egy távoli galaxisról érkeznek, hogy változatosságot csempésszenek megszokott koreográfiáinkba. Funkytowni lakosok ötvözik a futballtudományukat és a puhán ruganyos tánclépéseiket, sőt, még a porszívó is táncra perdül.
     
    Jegyár: 1500 Ft
    Jegyvásárlás az Eötvös10 jegypénztárában és a jegy.hu-n, március 10-től.

    Ajánlatunk


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek. Tervének többek között az is akadálya, hogy Janie férje, feltehetőleg erősen gyanakodna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, aminek következtében elképesztő események kezdik gyors ütemben követni egymást.

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Ajánló


    Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016