• Program


    Dolhai Attila és Janza Kata Anyák napi Gálakoncertje

    Dolhai Attila és Janza Kata Anyák napi Gálakoncertje

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. május 9. szerda, 19:00

    A hazai zene- és színházrajongók körében Janza Kata és Dolhai Attila neve egyaránt a legnagyobbak között cseng. Színvonalas előadásaikkal, emlékezetes szerepeikkel mindenki szívébe belopták magukat és a közönség jól tudja - legyen szó musicalről, operettről vagy akár nagyszabású gálaelőadásról, nem fognak csalódni, ha ők ketten állnak ki a színpadra.

    Természetesen ezúttal sem csak ketten lesznek a színpadon – ők nem engedhetik meg maguknak a fél play back „haknit” -  nagyszerű zenészekből álló csapat áll majd mögöttük.

    Az anyák napi gálakoncertre külön erre az alkalomra szerkesztett műsorral készülnek, de reméljük szólóikkal, duettjeikkel nem csak az édesanyákat örvendeztetik majd meg május hatodikán és minden zenekedvelő, őket kedvelő rajongó szívéhez utat találnak ünnepi koncertjükkel.

    Minden esetre biztatunk mindenkit, aki e jeles napon nem csak egy csokor virággal szeretné az édesanyját köszönteni, hanem egy maradandó élménnyel is szeretné megajándékozni, ne késlekedjen: fogytán vannak a jegyek…

    Ajánlatunk


    Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016