• Program


    Egri csillagok - musical két felvonásban

    Egri csillagok - musical két felvonásban

    „1552. szeptember 09-én, II. Szolimán szultán seregei bekerítették Eger várát.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. június 30. péntek, 20:30

    A várfalakról mindössze 2 ezer védő nézett farkasszemet 70 ezer támadóval. Minden egyes magyar védőre 35 török harcos jutott. 38 napon át tartott az öldöklő ostrom, az évszázad legvéresebb tűzijátéka. 38 nap szakadatlan küzdelem. Szerelem, halál, hűség, és árulás. Dobó kapitány a maroknyi magyarral diadalra fordítja a reménytelen küzdelmet. 38 nap után Európa megtanulja Eger nevét. Lesz-e még jövendő, amelyben büszkék lesznek ránk magyar századok? Terülj fölénk oltalmazó ég, tekintsetek ránk Egri Csillagok!”

    Várkonyi Mátyás és Béres Attila történelmi musicalje már az ősbemutatón 1997-ben, a Margitszigeten is óriási sikert aratott,a későbbi bemutatók híre pedig külhoni szakmai körökig is eljutott, s egyöntetűen elismerő kritikákat kapott.

    Az előadás várható időtartama szünettel: két és fél óra

    Ajánlatunk


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    Ajánló


    Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016