• Program


    Egy disznótor pontos leírása

    Egy disznótor pontos leírása

    Soóky László: Egy disznótor pontos leírása

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. február 27. kedd, 19:30

    "A történet a szülőfalum melletti felvidéki Búcs községben játszódik a szerző családi portáján 1970-ben, a '68-as forradalom (prágai tavasz) eseményeit követő időszakban.

    A férfiak minden évben nekiveselkednek a disznóölésnek, csak mindig van még egy kupica pálinka, még egy pohár bor és még egy nóta, így a disznótor rend szerint elmarad.
    Csakhogy!
    A komáromi erődrendszerben állomásozó szovjet hadsereg megérzi a pálinkaszagot. Elkerülhetetlen, hogy a búcsi pincesoron megjelenjen Markaszan őrnagy egy ezrednyi szovjet kiskatonával."
    Lajos András

    Soóky László magával ragadó eleganciával és lehengerlő humorral írja le a konszolidációs időszakban átélt személyes élményeit.

    Az előadást 14 éven felüli nézőinknek ajánljuk!

    Ajánlatunk


    Ken Ludwig: Primadonnák Bohózat 2 részben

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Ajánló


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016