• Program


    Egy életem, két halálom - vígjáték
    5

    Egy életem, két halálom - vígjáték

    St. Evea Armos’: Egy életem, két halálom
    Bűnügyi vígjáték a Moravetz Produkció előadásában




     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. január 21. vasárnap, 15:00

    Két színésznő, a legendás Kopó című bűnügyi vígjáték főpróbája előtt, még egyszer összejön, hogy kihasználva az utolsó lehetőséget egy kicsit csiszoljon szövegtudásán. Látszólag minden a legnagyobb rendben van közöttük, látszólag vidáman próbálnak, látszólag szeretettel csacsognak egymással, majd a színházi játék véres valósággá válik. Látszólag. Vagy ez nem csak látszat? Csak akkor tudja meg, ha megnézi… Vagy akkor sem? Ki tudja…

    Az izgalmat, humort és fordulatokat bőségesen tartalmazó bűnügyi vígjátékot elsősorban felnőtt nézőknek ajánljuk, de nekik is csak szülői kísérettel.

    St. Evea Armos’ Just be killed twice című regényét színpadra alkalmazta és rendezte:
    Moravetz Levente

    Kérjük, ne hagyjon egy szabad ülőhelyet szabadon!

    Ajánlatunk


    A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

    Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

    Ajánló


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016