• Program


    zzEGY majdnem KOMPLETT SZTÁR - Nádasi Veronika estje

    zzEGY majdnem KOMPLETT SZTÁR - Nádasi Veronika estje

    Nádasi Veronika koncertje


     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. március 27. kedd, 19:30

    Dada, Zsuzsanna testvér, Mammy - Nádasi Veronikát már jól ismerjük - többek között - ezekből a szerepekből is. De kicsoda Ő valójában?

    Első élőzenekaros koncertjén az ismert dalok mellett zenei különlegességek is elhangzanak majd, melyek rengeteg újdonságot és meglepetést tartogatnak a musical műfaj kedvelőinek. Néhány dal erejéig vendégül látja az esten egyetemi osztálytársát, Peller Annát is.

     A koncert apropója a pályán eltöltött 20 év. Mert “ha viccet mond, poént nem ront", és bár egy kicsit szabálytalan, de Önöktől majd tapsot vár egy (majdnem) komplett sztár!

    Ajánlatunk


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

    Ajánló


    Vajon ártatlan vagy bűnös Leonard Vole, a jóképű fiatalember, akit egy idős hölgy meggyilkolásával vádolnak?

    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016