• Program


    Elefánt / HEY, JUNE!

    Elefánt / HEY, JUNE!

    „Filmzenét írunk nem létező filmekhez.” Az Elefánt az általuk a zenéjükhöz elképzelt filmekből villant fel részleteket a koncerten. Ismert dalaik még „filmzenésebb” hangszerelésben szólalnak meg, sajátos világukat vizuálisan is megjelenítik.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. június 21. csütörtök, 20:00

     Dalaik hallgatása közben szemünk előtt peregnek a finom iróniával átszőtt történetek. Zenéjükben pörgős ütemek és meditatív lassúság váltakozik, punk energiák szabadulnak fel, s ezek együtt sanzonhangulattal és erőteljes lendülettel „karöltve” idézik fel a keringőt. Dalaikat kreatív zenei megoldások és a különleges dalszövegek teszik igazán egyedivé.
    A 2011 óta működő zenekar a Kodály Method kapcsán tűnt fel, majd a Kék szoba című kislemezzel és a Vérkeringő című nagylemezzel jelentkezett. A második nagylemezükön szereplő, Alszik című dal Fonogram-díj jelölést kapott, s a lemez tíz napig vezette a Deezer hallgatási listáját. Bordahajtogató című dalukkal kezdődik a Balaton Method, a hazai underground zenei világot bemutató film. 2017-ben jelent meg harmadik, Minden című nagylemezük. Dalaihoz lyric-videók készültek, amelyek egy nap alatt több mint ezer ajánlást kaptak. A Müpától kapott fellépési lehetőséget izgalmas kihívásnak tartják, mert dalaikat az általuk megszokott környezettől eltérő helyszínhez kell igazítaniuk, s ez nagyon inspiráló és rengeteg kreatív energiát szabadít fel bennük.


    Ajánlatunk


    Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös, azonban rá kell jönnie, hogy személyazonosságát nehezebb bizonyítani, mint hitte. Mert egyre több „Billy” érkezik a hirdetésre…

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be: férjhez ment.

    Ajánló


    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016