• Program


    "Ella forever"  -  Náray Erika estje
    2

    "Ella forever" - Náray Erika estje

    Ella Forever – Náray Erika estje
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 27. szerda, 19:30

    Náray Erika, színésznő-énekesnő, zenekarával állandó vendége a MÜPA-nak, ahol volt már önálló koncertje, játszott színházi produkcióban és saját zenés talk-show- ja van, JAZZRAJONGÓK címmel. Fellépett már a Zsidó Művészeti Napokon, ahol egy Irving Berlin Show-val lepték meg a közönséget, állandó énekese a Budapest Jazz Orchestra-nak, idén  a Rozé Rizling Fesztivál vendége. Zenés színházi szerepei mellett két saját albumot adott ki,
    melyen feldolgozások és saját dalok egyaránt hallhatóak. A gyerekek körében is nagy népszerűségre tett szert mesefilmek betétdalainak és szinkronjának magyar változatával. A Hercules, az Aranyhaj, a Verdák, vagy a Jégvarázs, mindegyik őrzi a hangját.
    Műsorában az elmúlt évek legsikeresebb produkcióiból válogat, idén különös tekintettel arra, hogy Ella Fitzgerald most lett volna 100 éves. Dalaival a jazz nagyasszonyának állít emléket, miközben a jazz standard-ok mellett játszik néhány saját szerzeményt is két saját albumáról.

    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Ajánló


    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016