• Program


    Elválaszthatatlanok

    Elválaszthatatlanok

    Olasz dráma, 100 perc, 2016
    Olasz nyelven, magyar feliratta

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 1. kedd, 20:15

    Rendező: Edoardo De Angelis

    Írta: Nicola Guaglianone
    Szereplők: Angela Fontana, Marianna Fontana, Antonia Truppo

    Daisy és Viola ikrek, mindketten gyönyörű tizennyolc éves lányok. Az egyetlen gond, hogy testük egy pontján a csípőjüknél össze vannak nőve, vagyis születésüktől fogva sziámi-ikrekként élnek. Mindketten nagyszerűen énekelnek, így helyi rendezvényeken, esküvőkön, születésnapokon lépnek fel. Lényegében ezzel ők tartják el az egész családjukat. Az egyik fellépésük után találkoznak egy orvossal, aki megvizsgálja őket, és megállapítja, hogy az ikrek műtéttel szétválaszthatók. Látszólag ez egy jó hír, ám ennek a családban mégsem örül mindenki. 

    Bemutató dátuma: 2017.06.29.
     

    Forgalmazó: Cinenuovo

    Ajánlatunk


    A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

    Ajánló


    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

    Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016