• Program


    Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra

    Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra

    XXIII. Duna Karnevál




     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. június 15. péntek, 20:30

    Emir Kusturica és a The No Smoking Orchestra neve, kultikus filmjei – gondoljunk csak a Macskajaj, valamint A cigányok ideje című filmek zenéjére – és azok hangulatát meghatározó zenei világa mára már mindenkinek ismerősen cseng szerte a világban. Ám a banda sikere nem csupán Kusturica személyéből fakad. A zenészek játéka, ahogy mesterien keverik az ethno és punk rock stílusokat, önmagában is felejthetetlen élményekkel gazdagítja a résztvevőket.
     
    Emir Kusturica első sikeres filmjét 1981-ben Do you remember Dolly Bell címen mutatták be, a rendező ekkor találkozott először a csapattal.
    A közös szimpátia meghozta számukra az együttjátszás lehetőségét.
    A 90-es években – Jugoszlávia feloszlását követően - , pár éves kihagyás után immár Emir Kusturica and No Smoking Orchestra néven kezdtek ismét játszani. Négy albumot adtak ki, majd 1998-ban elkészítették a Macskajaj című film zenéjét – azóta minden Kusturica film zenéjét ők írják -, ami meghozta számukra a világsikert, mely azóta is töretlen.

    A hazai közönség a 2018. június 15-én Hősök terén bemutatott XXIII. Duna Karnevál keretében lehet részese Emir Kusturica és a The No Smoking Orchestra fergeteges hangulatú koncertjének, ahol természetesen az új lemezének a Corps Diplomatique dalai is bemutatásra kerülnek.

    Ajánlatunk


    A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

    Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Ajánló


    Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) –…

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016