• Program


    ESSZENCIA BORSZÍNHÁZ

    ESSZENCIA BORSZÍNHÁZ

    Zenés-irodalmi borkóstoló 100 percben – gasztrokulturális élmények a befogadás jegyében
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. február 23. péntek, 19:30

    Az ESSZENCIA Borszínház 2016-ban azzal a szándékkal jött létre, hogy a művészeti ágakat a magyar borokon keresztül mutassa be. A legmagasabb színvonalat képviseli, minőségi fúzióval új értéket teremt, a kulturált borfogyasztást támogatja. Nagy hangsúly kerül a minőség és a mértékletesség népszerűsítésére.
    Az előadásokon bemutatott négy tételből álló borsor szorosan kapcsolódik az előadás témájához, hangulatához, esetenként a szerzőhöz, vagy valamilyen földrajzi helyszínhez. A borkóstoló az előadás közben zajlik, s miközben a sommelier által bemutatott bort kortyolgatja a néző, szívét-lelkét átadhatja a színpadon zajló művészeti élménynek.
    Minden alkalommal valamilyen meglepetés is várja a nézőket: borkekszet, kézműves csokoládét vagy egyéb gasztronómiai különlegességet kínálnak a borok mellé.

    JANUÁR 26. PÉNTEK 19.30
    HAMVAS BÉLA: A BOR FILOZÓFIÁJA
    – részletek RÁTÓTI ZOLTÁN és HUZELLA PÉTER előadásában
    FEBRUÁR 23. PÉNTEK 19.30
    BOR ÉS A LÁNYKA – Petőfi, Balassi, Csokonai, Gárdonyi bordalai SZARKA GYULA ÉS ZENEKARA előadásában

    Ajánlatunk


    Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe remekműve által ihletett nagyszabású produkció a 2023/24-es évadban debütált a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán, 2024-ben pedig újra színre kerül a Müpa Fesztivál Színházában.

    A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

    Ajánló


    A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

    Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére…

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016