• Program


    „Európa: választások után-válaszút elő” - Dr. Nógrádi György

    „Európa: választások után-válaszút elő” - Dr. Nógrádi György

    „Európa: választások után - válaszút előtt…” - Dr. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő előadása

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. november 9. csütörtök, 18:00

    2017 a választások éve volt az európai gazdasági és politikai élet két nagy hatalmi tengelyét adó országában. A francia- és németországi választások eredményeinek tükrében vajon milyen irányokra és hangsúlyokra számíthatunk az Európai Unió jelenleg trenddiktáló országaiban?

    Elszigeteltek maradnak a Visegrádi Négyek protekcionista szemléletükkel, vagy csatlakoznak mások is a nemzetállamok védelmét hirdető kezdeményezésükhöz? Vajon milyen fordulatot vesz a tömeges migráció kezelése az EU-ban? Számos kérdés, melyre közösen keresünk válaszokat.

    Ugyanakkor egyre élesednek a hatalmi játszmák, nem csak Európában, hanem világszerte. Lehet-e nyugalom a közel-keleti puskaporos hordóban? Merre halad tovább az orosz-amerikai viszony? Atomháború felé sodródik a Koreai Félsziget?

     

    A válaszra váró kérdések száma Nógrádi György tavalyi nagysikerű előadása óta csak szaporodott. Beszéljük meg, mi történt az elmúlt évben, és mik a közeli jövő lehetőségei a világ és Európa nagyhatalmi játszmáiban? Jegyár: 2000 Ft

    Ajánlatunk


    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016