• Program


    Évfordulók nyomában – 285 éve született Joseph Haydn

    Évfordulók nyomában – 285 éve született Joseph Haydn

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. október 1. vasárnap, 18:00

    A hangverseny első felében a zeneiskola növendékei, zenekarai lépnek fel, majd a második részben a Hegyvidéki Solti György Zenekar a 285 éve született Joseph Haydn szimfóniáinak részleteivel ismerteti meg a – főként zenét tanuló fiatalokból álló – közönséget.

    A szimfonikus második félidőben a közönséget a műsorvezető és karmester: Bolyky Zoltán segítségével elkalauzolja az Esterházyak világába. A vetítéssel egybekötött ismertetők segítségével bemutatja Haydn korát, a Fertődi Kastély belső tereit, a társművészetek hatásait. A koncerten részletek hangzanak majd el az alábbi „neves” szimfóniákból, melyek kapcsán természetesen a hozzájuk fűződő anekdotákat is megelevenítik.

    Műsor:

    6. D-dúr „Reggel” szimfónia | Joseph Haydn

    45. fisz-moll „Búcsú” szimfónia | Joseph Haydn

    48. C-dúr „Mária Terézia” szimfónia | Joseph Haydn

    59. A-dúr „Tűz” szimfónia | Joseph Haydn

    94. G-dúr „Meglepetés szimfónia | Joseph Haydn

    Vezényel: Bolyky Zoltán

    Ajánlatunk


    Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Ajánló


    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    A "Paris! The Show" egy magával ragadó történetet mesél el a közönségnek, amely Párizs varázslatos városában játszódik.Ez a látványos produkció,…

    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016