• Program


    EXHIBITION: Renoir, a megosztó művész

    EXHIBITION: Renoir, a megosztó művész

    Renoir - Revered and Reviled
    Exhibition On Screen-sorozat, Barnes Foundation, Philadelphia, 90 perc, 2015
    Angol nyelven, magyar felirattal

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. május 7. vasárnap, 11:00

    Rendező: Phil Grabsky

    Producer: Phil Grabsky

    Pierre-Auguste Renoir (1841-1919) festményeinek java Párizsban látható, de a legnagyobb Renoir-kollekciót a philadelphiai Barnes-gyűjtemény őrzi. Összesen 181 alkotás található itt az impresszionizmus nagymesterétől, akinek festészete az 1880-as évektől klasszicizálóbb irányba fordult mind festésmódjában, mind témaválasztásában. Egyesek kevésbé szeretik Renoir művészetének ezt az időszakát, másokat viszont annál inkább magával ragad. A film új szempontból dolgozza fel a mester pályafutását, arra koncentrálva, miért vált ki oly szélsőséges reakciókat stílusváltása mind a mai napig, és hogyan befolyásolta ez a késői korszaka Matisse vagy Picasso művészetét.

    A tekintélyes méretű pannó részeit 1950-ben különválasztották és külön értékesítették, azóta nem volt egyben látható Európában.

    Ajánlatunk


    Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

    Ajánló


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016