• Program


    ExperiDance- Nostradamus

    ExperiDance- Nostradamus

    Tisztelt Látogatók! Ezúton értesítjük Önöket, hogy a 2017.08.09-én 20:30 órára meghirdetett ExperiDance- Nostradamus című előadás (Eger, Szépasszonyvölgyi Márai Aktív Turisztikai Látogató Központ, Szabadtéri színpad) technikai okok miatt elmarad!
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 9. szerda, 20:30

    Az egri Tourinform irodában vásárolt jegyek ugyanott  visszaválthatók az előadás napjáig.

    Jegyvisszaváltás továbbá a helyszínen, augusztus 9-én 19:30-től 20:45-ig.

    Amennyiben erre nincs lehetősége, vagy máshol vásárolt jeggyel rendelkezik (Interticket partner iroda, internetes jegyvásárlás) kérjük hívja a +36-30/353-4230 telefonszámot, vagy szíveskedjen e-mailben jelezni a hafekkft@gmail.com címre.

    Megértésüket köszönjük!

     

    Ajánlatunk


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Ajánló


    Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016