• Program


    Ez tényleg Príma! Molnár Dixieland Band/Gájer Bálint/Koós Réka/Lázár István

    Ez tényleg Príma! Molnár Dixieland Band/Gájer Bálint/Koós Réka/Lázár István

    Molnár Dixieland Band – Gájer Bálint – Koós Réka – Lázár István: Ez tényleg Prima!
    koncert

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 12. szombat, 20:00

    A Molnár Dixieland Band és zenész sztárvendégei idén nyáron egy valódi zenei ínyencséggel készülnek a Városmajor közönségének. Kivételes tematikus koncertjükön nemcsak Louis Prima, Grammy-díjas amerikai zenész muzsikáit dolgozzák fel, hanem a számok között végigkövethetjük az énekes, színész, dalszerző és trombitás izgalmas és rejtélyekkel teli életútját is.

    Prima olasz bevándorló családba született. Ifjúkorában hegedült, majd trombitálni kezdett. Első zenekara a New Orleans Gang volt. Ő szerezte többek között a Sing, sing, sing című dalt, amelyet Benny Goodman is játszott (1936). Legnépszerűbb száma a Buona Sera, amely lassan 60 éve szerepel a világslágerek között. 1936-tól jelentek meg lemezei. Mindig követte az aktuális kordivatot: míg a 20-as években New Orleans-i jazzt játszott, a 30-as években már a swing volt a repertoárján. A 40-es években big-banddel lépett fel, az 50-es években a szalonzenét favorizálta, végül a 60-as években elérkezett a rockhoz.

    Ennek a világsztárnak a rendkívül színes és változatos zenei világát, valamint életének momentumait idézi meg a swinges hatású örömzenét játszó, sugárzó stílusáról és harsány hangvételéről ismert Molnár Dixieland Band, amely 1964-es megalakulása óta az ország különböző színpadainak állandó vendége.

    A dalokat az egyre érettebb és megérdemelten népszerű Gájer Bálint énekli, a műsor másik meglepetése pedig a kiváló trombitás-showman, Lázár István, aki hangszeres játékával és énekével szórakoztatja a közönséget. A műsor női sztárvendége, Koós Réka, Prima partnerét és feleségét, Kelly Smith-t kelti életre.

    A Molnár Dixieland Band tagjai:

    Molnár Gyula, zenekarvezető, klarinét, szaxofon
    Garay Márta, zongora
    Sallai László, trombita
    Fajszi Csanád, harsona
    Kiszin Miklós, bőgő
    Simon Krisztián, dob
    Moldován László, bendzsó

    Vendégek:
    Gájer Bálint, ének
    Koós Réka, ének
    Lázár István, trombita, ének

    Ajánlatunk


    Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

    A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016