• Program


    Fábry Sándor önálló est

    Fábry Sándor önálló est

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. június 1. péntek, 19:00

    Fábry Sándor a maga módján ikon, a maga módján talpig ember, aki mellett szem nem marad szárazon a nevetéstől…

    De mit is érdemes tudni a Rádiókabaré utolérhetetlen konferansziéjáról, íróról, humoristáról, dramaturgról, Érdemes Művészről?
    A showman az 1990-es évek elején került reflektorfénybe, akkor még elsősorban különféle rendezvények szóvivőjeként, műsorvezetőjeként tevékenykedett. Ekkor jelentkezett első ízben improvizatív önálló estjeivel: 1994 és 1995 között a Merlin Színházban mutatta be rögtönzéseit „A pincér közbeszól” címmel, később pedig az Új Színházban ülhettünk be „A Fábry” című előadásaira.

    Ajánlatunk


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes erre. A három szimfonikus költeményből kettőt hallunk ezen a koncerten.

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Ajánló


    Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a…

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016