• Program


    Fák Alatt Zenekar // AŽUR // Lépjünk a holdra a TRIP Hajón

    Fák Alatt Zenekar // AŽUR // Lépjünk a holdra a TRIP Hajón

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. július 19. csütörtök, 20:00

    Fák Alatt Zenekar

    Van ez a műfaj, amit úgy hívnak: magyar alter. Na, mi pontosan ebből a műfajból kiindulva szerettünk volna valami újat csinálni. A klasszikus dob-basszus-gitár felállás mellé becsempésztünk egy hegedűt, sok-sok indiet hallgattunk, és így érkeztünk el a mához: a bölcsészdance-hez. Ezt egy interjún ragasztották ránk félig-meddig gúnyosan, de mi ezt magunkévá tettük, és azóta ez egyet jelent a FAZ-zal. 

    A srácok idén nem kis feladatot vállalva adták ki első nagylemezüket Most indul címmel. A dalok közül különösen a Dunyhaforradalom c. szám érdekes, amiből klip is készült, és ami úgy mondanivalójában, mint zeneiségében is kiforrott Fák alatt stílusú zene.

     

    AŽUR

    „Mi vagy nekem és mi neked én?” Tesszük fel gyakran a kérdést egymásnak. Ilyen és ehhez hasonló gondolatok foglalkoztatják a bő egy éve alakult AŽUR zenekart. Az öt fiatalból álló együttes (Baka Rebeka - ének, Bakos Attila - basszusgitár, Bakos Zita - billentyű, Miklós Dávid - gitár, Müller Máté – dob) 2016-ban látott napvilágot, majd 2017-ben nyerte el végleges formáját, Müller Máté csatlakozásával. A banda alternatív pop-rockot játszik, de szeretnek kísérletezgetni, dalaikban különböző stíluselemeket vegyítenek, a végeredmény egy egyéni, változatos, bámulatba ejtő elegy. Számaikat személyes történetek ihletik: szövegeiket magánéleti válsághelyzetek kibeszélése, valamint a nyelvi játékok jellemzik. 

     

    Lépjünk a holdra:  

    "Gondolkodó magyar alter". Gitáralapú zene billentyűvel és effektekkel keverve, sajátos fázisosság, nem várt fordulatok, többrétű szövegvilág. Izgalom, katarzis. 

     

    jegyár:

    elővételes jegyár: 800 Ft.
    helyszíni jegyár: 1200 Ft.

    Ajánlatunk


    Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

    Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

    Ajánló


    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

    Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016