• Program


    Farkas és Piroska - becsületsértési per
    3

    Farkas és Piroska - becsületsértési per

    Tasnádi István: Farkas és Piroska

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. február 10. szombat, 19:30

    „Tisztelt Bírónő! Tisztelt Esküdtszék!

    Ez a per - szándékaim szerint – mindenekelőtt becsületsértései per. Időtlen idők óta tart a lejárató kampány, melyben a szürkefarkasok ősi és rendkívül barátságos fajtáját egyesek megpróbálják vérengző fenevadként feltüntetni. Ennek a kirekesztő szemléletnek estem áldozatul ezúttal is, amikor egy szép, kora nyári napon, az erdő mélyén….”

    Egy történetnek mindig több oldala van. Mit látott Piroska? Mit gondol a Farkas? Mit szól mindehhez a Nagymama? Ki vétett a törvény ellen? Kiderül a Ciróka Bábszínházban rendezett nyilvános tárgyaláson, ahol mindenki elmondja az igazat. A maga igazát.

    Az előadást 6 éves kortól ajánljuk

    Ajánlatunk


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

    Ajánló


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016