• Program


    Farsangi Cirkuszi Kavalkád

    Farsangi Cirkuszi Kavalkád

    MAGYAR VILÁGSZTÁROK ÓCSÁN!
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. február 1. csütörtök, 18:00

    A Farsangi Cirkuszi Kavalkád az ócsai Egressy Gábor Szabadidőközpont szervezésében és Richter Szebasztián rendezésében kerül színpadra, aki a méltán világhírű Richter család 7. generációjának tagja, a Richter Flórián Cirkusz rendezője és művészeti vezetője – és nem utolsó sorban ő maga is zsonglőr, quick change illúzionista és lovasakrobata.

    Mit láthatunk az előadásban?
    Lesz zsonglőr, pantomim bohóc, bűvész, illúzionisták, gumiasztal akrobata, macska idomár, BMX akrobata és világhírű ugródeszka akrobaták… Ők mindannyian mintha egy bűvész köpönyegéből bújnának elő és szórakoztató cirkuszi show műsort varázsolnak a nézők szeme elé.

    Egy igazi felejthetetlen 90 perces élmény az egész család számára. Gyereknek és felnőttnek egyaránt. Ne hagyja ki ezt az egyszeri alkalmat Ócsán!!

    Jöjjön el, győződjön meg a saját szemével és szórakozzon velünk egy jót!
    A fellépőkről bővebben a www.cirkuszikavalkad.hu oldalon tájékozódhat.

    Ajánlatunk


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

    Ajánló


    Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe…

    A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

    Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016