• Program


    Farsangi Operett Bál 2018

    Farsangi Operett Bál 2018

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. február 24. szombat, 19:00

    A báli szezont ezennel megnyitjuk!


    A már teltházas Operett Szilveszteri Gála folytatódik a Hatszín Teátrumban: február 24-én, szombaton újra együtt mulatunk a legnagyobb operett slágerekkel, különleges farsangi ételekkel és italokkal, fantasztikus előadőművészekkel és izgalmas, álarcos-táncos mulatsággal a pesti Broadway kellős közepén! 

    Legyen ott az év bálján, mulasson az örökzöld dallamokra, fogyassza el a tradicionális farsangi ételeket és fogadjon el tőlünk egy igazi, farsangi álarcot, amelyben az előadás után Ön is táncra perdülhet a báli időket idéző táncdalokra!

    Ajánlatunk


    1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

    Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

    Ajánló


    Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016