• Program


    Fátyolsáv fények, csurranó színek - Tárlatvezetés

    Fátyolsáv fények, csurranó színek - Tárlatvezetés

    A Fátyolsáv fények, csurranó színek című kiállításon augusztus 4-én 17 órától Wahorn András képzőművész tart rendhagyó tárlatvezetést.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 4. szombat, 17:00

    A Fátyolsáv fények, csurranó színek című kiállításon augusztus 4-én 17 órától Wahorn András képzőművész tart rendhagyó tárlatvezetést.

    Barcsay Jenő, Korniss Dezső, Anna Margit és Bálint Endre a rövid életű, ám annál nagyobb hatású, 1945 és 1949 között működő Európai Iskola köréből indult. Valamennyien arra törekedtek, hogy egy modern szemléletű hazai művészetet teremtsenek, mely egyszerre magyar és európai, Vajda Lajos és Ámos Imre művészi törekvései pedig követendő példaként lebegtek a szemük előtt. Legfőbb ideájuk az volt, hogy Bartók és Kodály mintájára magyar művészetet teremtsenek, úgy, hogy közben egyszerre korszerűek, modernek és európaiak. A Nagy T. Katalin kurátor által rendezett kiállítás e hat kiemelkedő művész munkásságát mutatja be, nemcsak a térben és a falakon, de egy kiemelkedő jelentőségű kötetbe rendezve is.

    Ajánlatunk


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

    Bereczki Zoltán egyszemélyes darabbal jelentkezik a Játékszínben. Amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt előadást hoz: Dolgok, amikért érdemes élni – Duncan MacMillan tollából.

    Ajánló


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016