• Program


    Fehérlófia ( Bon-Bon Matiné)

    Fehérlófia ( Bon-Bon Matiné)

    BonBon Matiné: Fehérlófia
    kortárs zenei mesejáték

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. július 30. vasárnap, 10:30

    A Fehérlófia az egyik legismertebb és egyben legarchaikusabb magyar népmese, mely immár évszázadok óta száll szájról szájra, és sok olyan bölcsességet, tudást rögzít, ami koroktól függetlenül érdekes és érvényes mindenki számára.

    Dobszay-Meskó Ilona kortárs zeneszerző és Tarr Ferenc szövegíró készített ebből a csodálatos meséből egy modern hangzású zenejátékot. Céljuk, hogy a darabot hallgatva a legfiatalabbak is kedvet kapjanak a klasszikus zene hallgatásához. Ebben segíti őket Lukácsházi Győző is, aki a műsor elején röviden megismerteti a közönséget a darabban szerepet játszó hangszerekkel.
    A felnőtté váló, sok kalandot megjáró hős története nemcsak a fejlődni akarás, a küzdés, az önfeláldozás értékeit mutatja be, hanem azt is, hogy a kortárs zenétől nem kell félni.

    Ajánlatunk


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

    Ajánló


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016