• Program


    Fenyő Miklós - 70.Születésnapi koncert

    Fenyő Miklós - 70.Születésnapi koncert

    FENYŐ JUBILEUM 2017

    Balatonlellei szabadtéri színpad
    (Balatonlellei Városi Művelődési Ház és Könyvtár Szabadtéri Színpad)

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. július 14. péntek, 21:00

    Fenyő Miklós, a hazai rock’n’roll királya születésnapi, jubileumi koncert ad Balatonlellén.

    Fenyő Miklós – aki idén ünnepli 70-ik születésnapját –, nem pihen a babérokon és a mai napig aktívan koncertezik Magyarországon és külföldön egyaránt.

    A nyári koncertek egyik állomása Balatonlelle, ahol 2017. július 14-én lép fel Fenyő Miklós, 5 tagú zenekarával, a Fenyő Gyöngye zenekarral, 3 vokalistájával a Csacska Macska Vokállal és 6 tagú tánckarával a Jampi Angyalokkal.

    Az est folyamán a nagyérdemű közönség a 90 perces koncert alatt, nemcsak az ismert slágereket (amelyből nem kevés született az elmúlt években) hallhatja, hanem olyan dalokat is, amelyeket csak ilyen nagy volumenű koncertek alkalmával szokott előadni a produkció.

    Koncert fényét emeli a 6 táncos, akik szinte mindegyik dal előadása közben a színpadra lépnek és az adott dal témájának, hangulatának megfelelő öltözékben, egyedi koreográfiával táncolnak, nem egyszer bevonva Fenyő Miklóst is produkciójukba.

    Aki látta már Fenyő Miklós valamely koncertjét, az már tudja, hogy milyen hangulat vár rá ezen az estén. Aki nem, annak számára meg eljött az idő ahhoz, hogy ebben a szép, balatoni városban részt vegyen egy fergeteges rock’n’roll bulin.

    Ajánlatunk


    A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

    Ajánló


    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől…

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016