• Program


    Fenyő Miklós Koncert

    Fenyő Miklós Koncert

    Fenyő Miklós jubileumi koncert Balatonfüreden!
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 15. kedd, 21:00

    A mai magyar könnyűzenének egyik legkiemelkedőbb alakja, nevét mindenki korosztálytól függetlenül ismeri, az általa írt számok az ország legnagyobb slágereivé nőtték ki magukat. Az egykori Hungária együttes megalapítója és frontembere a mai napig az egyik legtöbbet foglalkoztatott művész az igényes könnyűzene világában. Koncertjei rendre megtöltenek minden helyszínt. Évi állandó két nagy budapesti koncertjére - nyáron a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, télen a Syma Csarnokban - már elővételben elfogynak a jegyek. Ezzel a két önálló koncerttel a magyar előadók körében a jegyeladási piacon piacvezető. A tapasztalatok alapján egy Fenyő koncert fergeteges hangulatot varázsol, a teljes közönség egy emberként táncol és énekel minden slágert, majd a koncertről egyértelműen pozitív élményekkel távozik.

    Jegyárak:

    Jegyek elővételben 08.15-ig: 6000 Ft
    Előadás napján: 6500 Ft

    A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

    Kapunyitás: 20:00

    Jegyfoglalás: 06-30/508-4278

    Jegyinfo: 06-30/353-42-30 Hétköznap 9:00-17:00 között, illetve az előadás napján a rendezvény kezdetéig hívható.

    Ajánlatunk


    zenés átirat két részben

    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Ajánló


    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016