• Program


    Ferrari F430 F1 490 LE autóvezetés DRX Ring 3 kör+Ajándék Videó
    2

    Ferrari F430 F1 490 LE autóvezetés DRX Ring 3 kör+Ajándék Videó

    A Ferrarit biztosan ismeri. Itt az idő, hogy vezesse is!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

    A Ferrari az egyik legismertebb olasz autómárka. Hallotta már, hogy milyen hangja van egy V8-as motornak? Szeretné vezetni ezt a nagy teljesítményű autócsodát egy igazi versenypályán? Használja ki ezt a páratlan alkalmat! Az autó jobb első ülésében egy tapasztalt instruktor tanácsaival segíti Önt, hogy garantáltan emlékezetes élmény legyen a vezetés. A belső kamerás felvételt az ár tartalmazza!

    A DRX Ring a kiskunlacházi reptéren kialakított 2 km hosszú, nagy sebességű versenypálya, gyors kanyarokkal, hosszú egyenessel. Biztonságos, nagy bukóterekkel rendelkezik.

    A vezetés során olyan versenypilóták navigálnak, mint például:
    Nagy Norbert a Zengő motorsport ETCC pilótája
    Tárnok Tamás négyszeres abszolút magyar rally bajnok
    Mohácsi Ákos több, mint tízszeres magyar gyorsasági bajnok

    Fontos információk

    Helyszín: DRX Ring - Kiskunlacháza Repülőtér

    A résztvevő három kört vezet a két kilométer hosszúságú pályán.

    A vezetéshez B kategóriás jogosítvány szükséges.
    A voucher felhasználható egy személy részére 2 kör autóvezetés, majd 1 körön keresztül történő utasautóztatás opcióban is. Ezt az igényt a szolgáltató partnernél történő időpont foglalásánál jelezni szükséges.

    Extrém időjárási körülmények között a program elmarad, de természetesen lehetőséget biztosítunk másik időpont egyeztetésére.

    Az autó műszaki adatai:

    • 4.3L V8 490LE
    • hátsó kerék hajtás
    • F1 váltós 6 sebességes automata
    • kerámia fékek

     

     

    Ajánlatunk


    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

    A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

    Ajánló


    A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

    Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016