• Program


    Fertőszéplaki Örömút
    6

    Fertőszéplaki Örömút

    Fertőszéplaki Örömút
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 10. péntek, 21:00

    "Az Öröm útja” egy zenés színdarab, misztériumjáték, melyet 60 amatőr fertőszéplaki és környékbeli szereplő állít színpadra a fertőszéplaki Templomdombon. II. János Pál pápa a kétezres jubileumi évben ajándékozott meg bennünket Öröm útjával. Az Örömút 14 állomásból áll és a feltámadt Krisztust kíséri el egészen a mennybemeneteléig, majd örvend a Szentlélek elküldésének. A darab zeneszerzője: Pipó József, szövegíró: Dr. Kovács András.

     

    Ajánlatunk


    A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    Ajánló


    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016