• Program


    Fianchetto

    Fianchetto

    A sakk szakzsargonban a "Fianchettoing the bishop" annyit tesz: a futó előbújik a hátsó sorból, és támadó pályára helyezkedik. Mivel a zenekar ebben a felállásban soha nem játszott még együtt, de reményeink szerint ezzel az estével hosszabb távú működésbe kezd, az elnevezés kifejezőnek tűnt.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. július 15. szombat, 21:00

    Az együttes javarészt sztenderdeket és saját kompozíciókat játszik majd egyéni felfogásban, a mainstream jazz medrében, de abból időről időre a modern és a groove zene irányaiba kikacsintva. Instrumentális és énekes darabok egyaránt megszólalnak majd Lamm Dávid és barátai tolmácsolásában.

    Közreműködik:

    Kanizsa Gina - ének
    Lamm Dávid - gitár
    Rozsnyói Péter - zongora
    Molnár Sándor - szaxofon
    Bögöthy Ádám - nagybőgő
    Snétberger Toni - dob

    Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
    Tel: (+36 1) 216 7894

    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

    Ajánló


    Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016