• Program


    Film Farm

    Film Farm

    Film Farm - magyar rövidfilmválogatás beszélgetéssel

    A vetítés után vendégeink az alkotók

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. június 1. csütörtök, 18:00

    A vetítésen vendégeink az alkotók

    A Film Farm az első hazai egész estés rövidfilm válogatás, amiben az elmúlt évek legizgalmasabb magyar kisfilmjeiből szerepel 9 alkotás. A műfaji kavalkádban találkozhatunk többek között katasztrófa filmmel, egy különös családtörténettel, második világháborús sci-fivel és nem utolsó sorban az első magyar Holdra szállás rendhagyó történetével. Az egészen újszerű filmválogatás egyébként egy sorozat nyitó darabja, amely várhatóan fél évente újabb és újabb résszel örvendezteti meg a filmkedvelőket.

    Rendező: Géczy Dávid, Borsos Miklós, Madarász Isti, Szirmai Márton

    Szereplők: Anger Zsolt, Jordán Adél, Kamarás Iván, Ónodi Eszter, Péterfy Bori, Kőszegi Ákos

    Ajánlatunk


    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

    A francia zene - akárcsak a francia konyha - kifinomultságáról híres, az ízek és a színek tökéletes összhangjáról, a részletek kidolgozottságáról. Igazi ínyencség.

    Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

    Ajánló


    Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron…

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016