• Program


    Finálé (táncos színdarab gyerekeknek)

    Finálé (táncos színdarab gyerekeknek)

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 16. szombat, 11:00

    Az előadás szereplői, tanár és növendékei táncolnak. Az órák szüneteiben a táncórákon kívül is ismerkedünk velük. Ahogy ők is egymással. Szövődnek barátságok, szerelmek, alakulnak szövetségek és akadnak nehézségeik is. De mi az a közös cél, amiért dolgoznak? Mi az, ami összeköti őket?

     

    A Finálé című egy felvonásos táncos színdarab a kortárs táncot hivatott közel hozni a fiatal korosztályhoz Finta Gábor koreográfiáin és Varga Rea improvizációs technikával készített jelenetein keresztül. A darab szereplői a Budapest Musical Iskola diákjai.

    Ajánlatunk


    A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Ajánló


    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016