• Program


    Firkin akusztik Nyitókoncert (kapunyitás: 18.00, részletek: www.szabadter.hu)

    Firkin akusztik Nyitókoncert (kapunyitás: 18.00, részletek: www.szabadter.hu)

    FIRKIN: Akusztikus Show
    Zenés-táncos nyárindító buli
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. június 10. szombat, 20:00

    A Firkin akusztikus műsorának ötlete a BÁLNA központ megnyitójáig nyúlik vissza, amikor is a zenekart megkérték, hogy az épület akusztikai sajátosságai miatt lehetőleg ne használja a szokványos dobfelszerelést. A kihívást megoldották, sőt, olyan pozitív visszajelzést kaptak, amely minden várakozásukat fölülmúlta. Ezen felbuzdulva finomítottak a produkción, és végső változatként megszületett az Akusztikus Show, amellyel most egy fergeteges zenés-táncos nyárindító buli keretében ismerkedhet meg a városmajori közönség.

    A két évvel ezelőtt nagysikerű FIRKIN nyitóeseményhez hasonlóan idén is Guinness- és whiskey-kóstolóval, ír gulyással, dudazenével, ír sztepptánc bemutatóval várjuk a vendégeket este 6 órától. Kirobbanó kelta örömzene, egyben utazás az ír kocsmakultúra és gasztronómia világában.

    Érdemes kapunyitásra érkezni, finom falatok és hamisítatlan hangulat vár mindenkit a Városmajori Szabadtéri Színpad szezonindító buliján.

    A jegyár tartalmaz egy welcome italt: egy pohár Guinness sört vagy egy korty whiskey-t.

    Program:
    18.00 Kapu- és sörnyitás, gulyáskóstoló, dudazene (Murányi István)
    19.00 Coincidance Társulat: Ír sztepptánc bemutató (koreográfus: Gyulai Júlia)
    20.00 FIRKIN: Akusztikus Show

    Közreműködik:
    Szalóki Ági
    Karácsony James Trio
    Ádám Jenő Általános Iskola Gyerekkórusa (Köbölkúti Gyerekkórus)
    Dunaújvárosi Bartók Táncszínház (koreográfus: Vári Bertalan)

    Ajánlatunk


    Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    Ajánló


    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016