• Program


  Aktuális előadások  Az ír rendező és sokszoros nemzetközi díjnyertes táncművész, Michael Flatley által koreografált előadás az 1996-os bemutatása óta 2014-ben teljes felújításon esett át.

  A karakterek is új, izgalmas személyiségekké fejlődtek. A show egy különleges meglepetést is ígér! A nyitó jelenetben Michael Flatley a kivetítőn egy utazásra hívja a közönséget, melyben bemutatja, hogy honnan is indult ő valaha, és hogyan lett belőle a világ egyik  legnagyobb táncosa. Az előadás végén, a híres finálé jelenetben pedig Flatley virtuális mása is megjelenik a 3D technika segítségével! Így a színpadtól visszavonult táncost újra és újra láthatja a közönség.

  A Dangerous Games 2014 szeptemberben hatalmas sikerrel, húsz előadással debütált a London Palladium színházban.

  Az azóta tartó világkörüli turné keretében a produkció tavasszal érkezik másodszor hazánkba: 2018 április 3-án Budapesten a Papp László Budapest Sportarénában, április 4-én Debrecenben, április 5-én Veszprémben láthatják a Lord of the Dance drámaian új verzióját.

  A jegyvásárlás gyermekek számára 3 éves kortól kötelező.

  Ajánló


  Kicsi Gesztenye Klub - Zenés mesejáték A Minimaxon hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés…

  BOCS, FÉLREMENT! című előadás! Egy nagy lebukás szimfóniája, e-mailekben, telefonokon és csevegő-programokon előadva.

  Háztűznéző - teljességgel valószínűtlen történet két részbe Írta: Nyikoláj Vasziljevics Gogol  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016