• Program


    Forte Társulat / Thomas Bernhard: Vaterland

    Forte Társulat / Thomas Bernhard: Vaterland

    Az ódon hangulatú felső-ausztriai udvarházban feszült légkör uralkodik. Az öngyilkos apa temetésére gyülekezők között vannak, akik az épületben túltengő gyász elől a szabadba, a friss levegőre vágynak. Ám az érintetlennek hitt természetben, az üvegház mögötti tisztáson jól kivehető a fűben egy világos folt.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. április 15. hétfő, 20:00

    A család emlékezetéből kitörölhetetlen esemény nyomát, egy háborús tömegsírnak a körvonalait a nemrégiben bekövetkezett „balszerencse”, a „borzalmas fejlövés” és azt követő még borzalmasabb helyzet, a búcsúztatás teszi csak igazán láthatóvá.

    Thomas Bernhardnak a Bartók vonósnégyeseivel szellemi rokonságot vállaló, töredékként aposztrofált elbeszélésén, Az olasz férfi című írásán keresztül a történelmi múlt bűneivel való együttélés problémája kerül a Forte Társulat új bemutatójának fókuszába.

    Ajánlatunk


    Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

    Ajánló


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016