• Program


  Aktuális előadások  A szexuál-parapszichológus guruhoz egy viharos éjjelen két fiatal pár érkezik, hogy rendbe tegyék az omladozó kapcsolatukat. A keresztül-kasul bonyodalmas ötöshöz nemsokára egy vadító hatodik is kapcsolódik, így készen áll a szextett: és ez az együttes nem ismeri a kéziféket.

  Egy sodró lendületű, és még fülledtebb erotikájú komédia a párkapcsolatokról, a szex titkos szabadkőműveseiről, és magáról a szexről azoknak, akiknek kevés a Káma Szútra. Egy darab arról, amit még a chatszobában sem mersz megbeszélni, és talán még az is kiderül, hogy milyen küzdősport is az a francia rúdugrás.

  Hajítsd el Cosmót, kapcsold ki a pornót, és irány a Nagyerdei Szabadtéri Színpad! Már persze ha meg akarod tudni, hogy mit akar a nő és mit a férfi, ha felszikrázik, vagy épp megszűnni kezd köztük a kémia.

  A darab hat emberről szól – férjekről és feleségekről, akik különböző nehézségek és félreértések árán lesznek egymáséi. Emellett beletekintünk házasságok bugyraiba, rácsodálkozunk a pszichológia mindenhatóságára, és még azt kiderítjük, hogy milyen sport is a francia rúdugrás.

  Abban, hogy a nézőtérről folyamatos nevetés kíséri, festi alá a színpadi játékot, oroszlánrésze van a kiváló színészi alakításoknak.” – Turbuly Lilla, 7ora7.hu

  Az előadást 18 éven felüli nézőinknek ajánljuk!

  Az előadás hossza (egy szünettel): 145 perc

  Esőnap: augusztus 14. Az előadásra vonatkozó esőszabályzatot itt tekintheti meg.

  Bővebb információ a kedvezményes jegyvásárlásról ide kattintva olvasható.

  Kérjük Önöket, hogy a megvásárolt belépőjegyeket az előadás végéig minden esetben szíveskedjenek megőrizni!

  Ajánló


  A Gyévuska című előadás nagy sikert aratott Rijekában, a Pintér Béla és Társulata…

  A 6 kontinensen több mint 60 millió néző által látott és a filmvászonról…

  Kétszer bő egy órában a magyar-, az európai- és Broadway musical-irodalom legnagyszerűbb és…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016