• Program


    Gáspár Károly Trió

    Gáspár Károly Trió

    GÁSPÁR KÁROLY TRIÓ

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 12. szombat, 20:00

    Gáspár Károly - zongora
    Horváth Balázs - bőgő
    Varga Bendegúz – dob

    Gáspár Károly zongorista a hazai jazz élet egyik meghatározó szereplője. Triójával saját kompozíciókat és standard-deket egyaránt műsoron tartanak. Zenéjükre jellemző, hogy friss és előre mutató, romantikus és esztetizáló, ugyanakkor tiszteletben tartja a jazz mainstream gyökereit.A hármasban Gáspár Károly partnerei: Horváth Balázs bőgős és Varga Bendegúz dobos. 2017 februárjában jelent meg a trió albuma, „The Outsider” címmel, a Hunnia Records gondozásában. A korongon nyolc Gáspár kompozíció mellett, egy Horváth Jenő dal, a „Ma este nem gondoltam rád” feldolgozása hallható.

    Belépőjegy: 2000 Ft

    Ajánlatunk


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    A Jó estét nyár, jó estét szerelem a magyar zenés színházi irodalom egyik legkülönlegesebb, egyben legsikeresebb darabja. Ősbemutatója óta igazi klasszikussá vált, ami nem is csoda: egyszerre elgondolkodtató, kritikus látlelet a társadalmi álszentségről s az emberi hiszékenységről, ugyanakkor szórakoztató, szellemes, fordulatos, slágerekben gazdag zenés mű is.

    Ajánló


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016