• Program


    Góbé Zenekar 10 - Akusztikus, autentikus

    Góbé Zenekar 10 - Akusztikus, autentikus

    Akusztikus, autentikus
    Góbé Zenekar 10

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 26. kedd, 19:00

    Tízéves fennállását ünnepli idén ősszel a Góbé Zenekar. Tagjai még középiskolásként találkoztak egy koncert ürügyén, később azonban közös együttest alapítottak, amellyel szinte azonnal belevetették magukat a budapesti underground folkéletbe. Később mindannyian a Zeneakadémián folytatták klasszikus és népzenei tanulmányaikat, így otthonosan mozognak úgy az autentikus népdalok, mint a bartóki feldolgozások világában. Az elmúlt évtizedben a táncházaktól a Szimpla Kerten át a Müpa hangversenyterméig számtalan helyen léptek fel, egyaránt lelkes résztvevői voltak a különböző népzenei és könnyűzenei fesztiváloknak. Eddig két lemezük jelent meg, amelyeken a tradicionális népzenei vonal ápolása mellett egyéni megoldások is megjelennek. Céljuk divatba hozni a népzenét, átlépve a stílusok és kategóriák határait. Talán az együttes egyik tagja, Kiss-B. Ádám foglalta össze a legfrappánsabban a Góbé Zenekar munkásságát: „Legszívesebben ilyen zenét hallgattunk volna. S mivel nem volt ilyen, hát megcsináltuk mi.”

    Ajánlatunk


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    Ajánló


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016