• Program


    GoetheJazz-Das Kapital (D/DK/F)

    GoetheJazz-Das Kapital (D/DK/F)

    A Das Kapital egyedi stílusát három igazán nagyformátumú művész közös zenei gravitációs tere hozza létre.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. október 3. kedd, 21:00

    A német szaxofonos, Daniel Erdmann, a dán gitáros, Hanne Poulsen és a francia dobos, Edward Perraud triója a tökéletességre való törekvés helyett a zene születésének pillanatát igyekszik megragadni annak jelenidejűségében. Két közös albumot szenteltek Hanns Eisler dalainak, s ezek koncertelőadását 2014 januárjában az Opus Jazz Club közönsége állva ünnepelte. Ezután rögzítették Kind of Red című lemezüket, ezúttal már a saját – legelsősorban is a letisztultság és az egyszerűség vágyával készült – kompozícióikkal. Ahogy címválasztása jelzi, a Kind of Red főhajtás a Miles Davis által tökélyre vitt zenei szabadság előtt, a Das Kapital azonban egy pillanatra sem kíván a jazz nagyjainak múzeumi gondnoka lenni: a három európai muzsikus párbeszédének fő ismertetőjele továbbra is a humor, a frissesség és a szédítő tempó.
    Közreműködik:

    Daniel Erdmann - tenorszaxofon
    Hasse Poulsen - gitár
    Edward Perraud - dob

    Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
    Tel: (+36 1) 216 7894

    Ajánlatunk


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Ajánló


    A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016