• Program


    Gőgös Gúnár Gedeon-Libabál

    Gőgös Gúnár Gedeon-Libabál

    Veronaki:
    Gőgös Gúnár Gedeon - Libabál
    családi koncert



     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. január 21. vasárnap, 11:00

    A Gőgös Gúnár Gedeon című könyvet 1962-ben adta ki először a Móra Kiadó. Az első megjelenéstől a mai napig szülők, kisgyermekek és kisiskolások nemzedékei olvassák a bravúros írói teljesítménnyel létrehozott kötetet. Túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy a könyv majdnem minden magyar család könyvespolcán fellelhető.

    A Gőgös Gúnár Gedeon írónője Varga Katalin, Tarján Veronika nagymamája. Veronika már régen tervezte a mű feldolgozását. Egy évvel ezelőtt érkezett el az ideje annak, hogy a Veronaki zenekarral a könyvben szereplő nagyszerű írásokat dalokká varázsolják. A zenéket Mogyoró Kornél és Fejér Simon Pál szerezték. A világzenei hangzásban a magyar és erdélyi népzenei elemek mellett, fellelhető a balkáni, a blues, valamint a pop zene hangzásvilága.

    A Libabál koncert meghívott vendége Szokolay Dongó Balázs, aki unikális játékával teszi felejthetetlenné a muzsikát. Ezzel az igazán különleges műsorral szeretnénk tisztelegni az írónő élete és munkássága előtt.

    Műsoridő: 60 perc

    Ajánlatunk


    A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Ajánló


    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016