• Program


    Görgey Gábor: Komámasszony, hol a stukker?

    Görgey Gábor: Komámasszony, hol a stukker?

    Örkény bérlet A sorozat

    Görgey Gábor: Komámasszony, hol a stukker

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. február 18. kedd, 19:00

    Görgey Gábor akkor kezdett abszurdot írni, amikor Magyarországon még alig volt ismert Beckett, Ionesco, Gombrowicz, Mrożek munkássága. Drámái ezért az 1960-as évek közepén új hangot képviseltek a hazai irodalomban.

    Egyik legmaradandóbb műve, a Komámasszony, hol a stukker? (1966) kapcsán mindennapjaink valóságának sorskérdéseire (szabadságéshatalom, egyénéshatalom ,egyénésszabadság, fenyegetettségés, tehetetlenség, egymásrautaltság és szolidaritás) kereshetjük a választ.

     

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    Ajánló


    Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016