• Program


    Gőzben (Hatszín Teátrum Jókai u. 6.)
    10

    Gőzben (Hatszín Teátrum Jókai u. 6.)

    Nell Dunn: Gőzben
    színmű két részben
    Fordította: Bart István

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. október 5. csütörtök, 19:00

    Hat különböző jellem, hat különböző társadalmi helyzet! Két dologban azonban közös a sorsuk: mindannyian a magánéleti válságukkal küzdenek és imádnak a gőzbe járni. Itt megértésre, lelki támaszra, barátokra lelnek. Az angol írónő a „GŐZ” hölgyein keresztül, az örök női problémákat mutatja be. De természetesen sok humorral, öniróniával, némi pikantériával, mégis lélekmelegítő stílusban. Ahogy mondani szokás, nem is tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk! 

    Reményeink szerint nézőink mindkettőből bőven részesülnek.

    Ajánlatunk


    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

    A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus, kamarazenei átiratban, két vokalista, zongora, hegedű, cselló és fuvola kíséretével.

    Közjegyző az emeleten - a csavaros vígjáték Moravetz Levente remekül összehozta a korábbi televíziós szappanopera-szereplőket (Szőke Zoltán és Gyebnár Csekka – Barátok közt; valamint Madár Veronika és Suhajda Dániel – Jóban Rosszban) ebben a különleges vígjátékban.

    Ajánló


    Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben…

    GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016