• Program


    Gray Box: ALLEYEZON__ / Be SpectACTive!

    Gray Box: ALLEYEZON__ / Be SpectACTive!

    Intimitás, szexualitás, érintés és érzékelés egy performatív térkísérletben. Az ALLEYEZON___ brutálisan erős atmoszférát teremt a videó, az installáció, a zene, a fény design és a divatperformansz elemeivel, miközben tabuk nélkül járja körül az erotikához és a szexuális fétisekhez fűződő kérdéseket.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. november 28. kedd, 20:00

    Az előadás egy olyan térbe invitálja közönségét, amely a különböző médiumok és művészetek keresztmetszetében áll. Ebben a különleges térben teszi fel művészeti és tapasztalati kérdéseit:
    Hogyan léphetünk kapcsolatba egymással érintés nélkül? Hogyan hat a videóművészet a térre? Kiterjeszthetjük-e a képszerkesztés eszközeit, a tér és az idő dimenziójára?

    E kérdésekhez nemcsak az elődás szemlélése által kerülhetünk közelebb, hanem részvételi formában is: a produkció második része interaktív.

    A Gray Box egy művészkollektíva a vizuális művészetek, a performansz és a divat határán. Működésükben elsődleges fontosságú a kollektív kreativitásra épülő munkafolyamat, melynek alapja a kísérletezés, valamint a különböző művészeti területek közötti átjárási lehetőségek vizsgálata és átlépése.

    Bővebb infó: http://www.grayboxprojects.com/

    Ajánlatunk


    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Ajánló


    Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek,…

    Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben…

    Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016