• Program


    Group'n'Swing - Száz év szerelem

    Group'n'Swing - Száz év szerelem

    A tavalyi nagysikerű Holdfény Mulató című premierje után új koncert musical ősbemutatóval készül a Városmajori Szabadtéri Színpadon az örömzenélésben verhetetlen Group’N’Swing zenekar Mihályi Rékával, Magyar Bálinttal és a Maffia Swing tánckarral. A show-business világa után a Fonogram-díjas zenekar új koncertszínházi show-ja zenei időutazásra hív korszakos slágerek megidézésével, a főszerep pedig a legvirulensebb emberi érzésé, a mindent túlélő szerelemé.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 4. szombat, 19:30

    Eltépett búcsúlevél a nagy háború után, szerelmes falfirkák a forradalom napjaiban, az öreg fák kérgébe karcolt üzenet, szeretetcsomag nyugatról a legvidámabb barakkban hátrahagyott családtagoknak, távirat a rendszerváltás idejéből, elrongyolódott kottafüzetek és a Duna-part régi látképei. A Group’N’ Swing egy elsüllyedt világról mesél, amelynek ízeit ma is magunkkal hordjuk. Az új show átrobog a 20. századon, újra fogalmazza a régi, jól ismert és az elfeledett, a közös emlékezetből kihullott slágereket, felidézi azokat a régi ízeket, amelyeket többnyire legfeljebb a nagyszüleink és dédszüleink meséiből ismerünk. Színház az egész világ és benne szereplő minden nő és férfi, csak a kulisszák változnak, a viccek néhol fanyarabbak, keserűbbek, gyilkosan metszők vagy szabadszájúak és hedonisták, viszont akár nehéz és szürke, akár kék az ég, a szerelem örök. 

    Ajánlatunk


    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    Ajánló


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016