• Program


    Gruberova

    Gruberova

    Gaetano Donizetti: Roberto Devereux
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. június 24. szombat, 19:00

    A magyar anya és osztrák apa gyermekeként Pozsonyban született (s így szlovák állampolgárságú) Edita Gruberova csaknem 50 esztendeje a szopránéneklés csillaga. Egyedülálló munkálkodása a bel canto stílus reneszánszát hozta el, és az utóbbi esztendők operai meghívásai nyomán a művésznőt Magyarországon is tomboló szeretet veszi körül.

    Ezúttal az Opera műsorán először szereplő Donizetti-operát, a Roberto Devereux-t hallhatják tőle és társaitól - s követhetik figyelemmel százak akár a parkból is, operapiknik-hangulatban.

    Erzsébet királynő Edita Gruberova
    Walter Raleigh Fried Péter
    Roberto Devereux László Boldizsár
    Cecil N.N.
    Sarah Schöck Atala
    Nottingham hercege Szegedi Csaba

     

    Ajánlatunk


    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

    Ajánló


    A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016