• Program


    György Ádám Kastélyakadémia Zárókoncert

    György Ádám Kastélyakadémia Zárókoncert

    Idén 11. alkalommal rendezzük meg a György Ádám Kastélyakadémiát, a pomázi Teleki-Wattay Kastélyban, amely a világ minden pontjáról tehetséges fiatal zongoraművészeket és neves professzorokat vonz Pomázra.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. július 10. szerda, 19:00

    György Ádámot napjaink egyik kiemelkedő Liszt-játékosaként tartják számon, koncertjeit mindemellett egyedi, ismert dallamokra és saját motívumokra épülő improvizációi teszik különlegessé. 2005 óta Steinway-művész, s ez a kitüntetés segített eljutnia a Carnegie Hallba, ahol 2008-ban telt házas koncerttel debütált, s ahová azóta többször is visszahívták. Számos szakmai díjat nyert, s virtuozitásával, érzékeny interpretációival mindenhol elvarázsolja közönségét. A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság varsói megnyitóján Chopin Vihar-etüdjét játszotta; előadását a helyszínen hatvanezer, a képernyők előtt 300 millió néző kísérte figyelemmel.

    Ajánlatunk


    Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

    Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

    Ajánló


    A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016