• Program


    Hahó, hol a hajóm?

    Hahó, hol a hajóm?

    Mesekoncert

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 26. szombat, 18:00

    A kicsik érdeklődését megcélzó együttesünk a mesék birodalmába invitálja a közönségét. A műsor interaktív, így a gyermekek részvételével ismerjük meg Korál Sellőt, Borostás Kapitányt és barátaikat, akik nagy kalandokba kerülnek utazásaik során.

    És ezeket a kalandokat vidám dalok, izgalmas táncok, kedves bábok, megsimogatható hangszerek kísérik a gyerekek aktív részvételével.

    Az együttesnek 2015-ben jelent meg első hanglemeze “A Dalos Tanya Udvarán” címmel, ami kapható az ország minden nagyobb hanglemezboltjában, illetve digitálisan is elérhető.

    Ajánlatunk


    Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj…

    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016