• Program


    Hajós városnézés svédasztalos ebéddel a Dunán/ Lunch&Cruise on the Danube
    5

    Hajós városnézés svédasztalos ebéddel a Dunán/ Lunch&Cruise on the Danube

    Programunk azok számára készült, akik napközben szeretnének a város szépségeiben gyönyörködni. A 1,5 órás hajókázás keretében egy választékos svédasztalos ebéddel várjuk.

     több

    Aktuális előadások







    A további időpontok megtekintéséhez kattintson ide!(158)

    1,5 órás hajókázásunk egy köszöntő itallal kezdődik, melyet légkondicionált, illetve fűtött hajóinkon szolgálunk fel Önnek. A köszöntőitalt követően svédasztalunk különféle ínyencségekkel várja kedves vendégeit, amelyet Molnárka Péter séf készít. A mesterszakács a nemzetközi és magyar ízeket kreativitással tölti meg, és kiemelt figyelmet fordít a színek és formák harmóniájára.

    Hajós programunkra ebéd nélkül is jelentkezhet, egy itallal egybekötött hajókázásra (a jegy egy köszöntő italt és egy második pohár italt tartalmaz: üdítőt, bort vagy sört). A sétahajókázás során megcsodálhat olyan világörökségi helyszíneket, mint például a Parlament, Lánchíd, Budai Vár, Gellért hegyet a Citadellával, a Gresham Palotát. A mindig nyüzsgő Budapest csodálatos látványa még felejthetetlenebbé teszi a kikapcsolódást.

    Az út 1 óra 30 perc időtartamú, tehát 14:00-15:30-ig.

    Indulási időpont: 14:00
    Találkozópont: Duna Palota (1051 Zrínyi utca 5)
    Találkozási időpont: 13:30

    Jegyárak:

    Ebéddel:

    Teljes ár: 11 300 HUF

    Ebéd nélkül két itallal:

    Teljes ár: 5 200 HUF

    Menü:

     Magyaros vegyes hideg ízelítők

    Tradicionális tepertőkrém, magyaros juhtúrókrém

    Levesek

    Alföldi gulyásleves csipetkével

    Ősztől-tavaszig Zöldség krémleves

    Nyáron: Hideg gyümölcsleves

     Meleg főételek

    Mini töltött káposztatekercs

    Paprikás csirkecomb

    Roston csirkemell filé bazsalikomos sajtmártás

    Fűszeres sertés tarja kakukkfüves mustármártás

    Roston tengeri halfilé Chardonnay mártás

     Vegetáriánus ételek és köretek

    Fetasajtos polenta grillen

    Párolt és grillezett zöldségek

    Spenótos nokedli mustáros gombás mártással

    Párolt kukoricás jázmin rizs

    Röszti háromszög

    Steak burgonya

    Galuska

     Saláták

    Friss idénysaláták dresszinggel

    Olasz tésztasaláta

    Cézár saláta

    Majonézes kukorica saláta

     Desszertek

    Házi rétes variációk

    Somlói galuska

    Mini tortácskák

    Európa desszert költemények

    Gyümölcskosár idény- és egzotikus gyümölcsökből

    Italok:

    egy pohár üdvözlő ital (egy pohár pezsgő vagy rostos üdítő)

    egy pohár választható ital (sör, bor vagy üdítő)

    egy üveg ásványvíz

    Ajánló


    Szeptember 20-án folytatódik a magyar irodalom nagyjait, izgalmas kapcsolatait, szerelmeket és barátságokat bemutató…

    Miért van az, hogy egyesek sokkal sikeresebbek, mint más emberek?

    Egy hivatal napi működéses, Kodály Zoltán műfaji újításai , improvizatív és kollektív zeneszerzői…



    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016