• Program


    Hallgatag túra

    Hallgatag túra

    Játékos kaland és belső zarándoklat az élő természetben a szavakon és a komfortzónán túl...

    Barangolás járatlan utakon, együtt-lét, elmélyülés, játékos gyakorlatok, kihívások, egy különös közösségi élmény, szavak nélkül!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. október 3. szombat, 10:30

    Figyelem, ez nem egy szokványos kirándulás!

    Elindulunk egy járatlan úton, ami a legbelső valódi természetünkhöz vezet. Letérünk a kitaposott ösvényről, hogy mindent megtapasztalhassunk, és megtaláljuk a saját utunkat, mely egyedi és megismételhetetlen, melyet csak mi tudunk végigjárni.

    Fontos a hallgatás, hogy ne beszéljünk az egész úton, hanem nyíljunk meg mindenre, és használjuk minden érzékünket, mert itt a legapróbb részletnek is jelentősége lehet.

    "Hallgass, láss, tapints, szagolj, figyelj, érezz!"

    Az út során különböző gyakorlatokat is végzünk, így tartogat feladatokat, kihívásokat és üzeneteket számunkra ez a kaland. Ettől válik ez az út különleges tapasztalattá.

    "Most hunyd be a szemed és lassan menj tovább!"

    Ezen a külső-belső utazáson nem a megtett kilométer, a szintkülönbség, vagy a cél elérése számít, hanem a tapasztalás, az ellazulás, a bátorság, a szabadság, a figyelem és a jelenlét.

    "Itt minden csak rajtad múlik!"

    Találkozó: Nagykovácsiban a Tisza István téren a 63-as busz végállomásánál lesz. A 63-as busz Budapesten Hűvösvölgyből indul.
    A résztvevők száma korlátozott.
    A túra a Hovatovább Kikötő szervezésében valósul meg.

    Hallgatag túra egy elmondhatatlan tapasztalás!

    Ajánlatunk


    Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

    Ajánló


    Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016