• Program


    H.A.N.

    H.A.N.

    H.A.N.
    Kovács Domokos
    Bemutató: 2016. 04. 14.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. május 27. szombat, 19:00

    Kovács Domokos: Gender-kérdés három táncban

    Hermaphrodita mítosza egy olyan erős szerelemről szól, amiben egy férfi és egy nő ténylegesen egy lénnyé olvad össze. Androgyné a kezdetben létező harmonikus egység szétszakadásáról férfira és nőre. Narcissosé egy olyan férfiról, aki saját magába lesz szerelmes. Ezen történetek egymásba olvasásából jön létre egy negyedik, amely a tánc és a bábszínház kettőséből született új nyelven szól egyszerre párkapcsolati problémákról, a párválasztás nehézségéről, féltékenységről, megcsalásról, a szerelem útját álló gátakról, miközben olyan ősi kérdésekre keresi a választ, mint a személy öndefiníciója. Mennyire határozza meg életünket az, hogy milyen testbe születünk? Nemi identitásunk a test határozza meg vagy az abba zárt lélek? Mit jelent férfinak illetve nőnek lenni? És mi van a kettő között?

    konzulens: Fejes Kitty

    Köszönet a segítségért Kádár Hannának.

    AZ ELŐADÁS HOSSZA: 88 perc

    Ajánlatunk


    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Ajánló


    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016