• Program


    Hanem koncert

    Hanem koncert

    Kivelünk! – HANEM koncert
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 3. vasárnap, 19:30

    Ismét a Stúdió K-ban! Aki a múltkor lemaradt, most pótolhatja, akinek meg tetszett, az duplázhat :)

    A HANEM zenekar 2011 májusában mutatkozott be egy baráti társaságban, akkor még névtelenül, alkalmi formációként. Tangót, sanzonokat, kuplékat játszottunk: a 20. század városi folklórjának legjavából gyűjtöttek össze és dolgozták fel néhány kedvencüket. Akkor még nem tudták (csak sejtették), hogy ennek folytatása lesz. A repertoár kialakítása közben gyorsan kiderült, hogy mindannyian fogékonyak a közéletre, a politikára, így egyre inkább a dalok újraértelmezése felé fordultak. A klasszikus tangók és sanzonok mellé felsorakoztak az újrafordított világslágerek.

    Ajánlatunk


    A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Ajánló


    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

    Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016