• Program


    HÁY JÁNOS: A HERNER FERIKE FATERJA-BEMUTATÓ

    HÁY JÁNOS: A HERNER FERIKE FATERJA-BEMUTATÓ

    Háy János: HERNER FERIKE FATERJA
    Istendráma két részben

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 21. péntek, 19:00

    Szereplők: Kaszás Gergő, Borbiczki Ferenc, Lázár Balázs, Jánosi Ferenc, Molnár Csaba, Búza Tímea, Gerő Soma / Tóth Viktor, Juhász Réka, Tallián Mariann

    Rendező: Börcsök Enikő

    Előbemutató: 2018. május 10.
    Bemutató: 2018. szeptember 21.

    Mi lesz egy év múlva? Mi az élet értelme? Előre meg van írva a létezésünk, vagy van lehetőségünk beleszólni? Ezekről a kérdésekről moralizál lapátjaikra támaszkodva – tele éleslátással és szikrázó humorral - három közmunkás az árok partján. Azért dolgoznak, hogy megkapják az állami segélyt. Tulajdonképpen bármelyik vidéki településen járhatnánk ma Magyarországon.

    Háy János darabjában három generáció tagjai jelennek meg különböző idősíkokban. Apák és fiaik ugyanazokat a neveket viselik: Krekács Béla, Herda Pityu, Banda Lajos. Vajon ugyanaz a sorsszerűségük is?

    A Pinceszínház a nagy közönség- és szakmai sikernek örvendő, A Gézagyerek című előadása után Háy János következő darabjának, A Herner Ferike faterja bemutatójára készül 2018 szeptemberében. Számos korábban megismert karakterrel és színésszel találkozhatunk ismét a Pinceszínház színpadán, ezúttal Börcsök Enikő színésznő rendezésében.

     

    Ajánlatunk


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    zenés party két részben

    A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

    Ajánló


    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016